Фонсека розповів про участь Соломона і Бондаренка в майбутніх матчах

Фонсека розповів про участь Соломона і Бондаренка в майбутніх матчах "Шахтаря"

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека прокоментував участь новачків Манора Соломона і Валерія Бондаренка в майбутніх матчах "Шахтаря".

Паулу Фонсека під час презентації новачків 12 лютого, зокрема, зазначив, що Валерій Бондаренко наразі відновлюється і пропустить гру з "Айнтрахтом", а Манор Соломон дуже важливий для команди і може допомогти на обох флангах.

"Так, ви правильно підмітили, Бондаренко не візьме участі в матчі. На даний момент у нас є три центральні захисники - Кривцов, Хочолава і Матвієнко. Не скажу, хто саме, але двоє з них вийдуть в стартовому складі.

Манор Соломон в перспективі може замінити Тайсона або Марлоса? Манор прийшов до "Шахтаря", тому що володіє характеристиками, які добре інтегруються в наш стиль гри. У нас відмінні можливості: можемо використовувати його на обох флангах, поставити Тайсона на позицію атакуючого півзахисника, а Соломона задіяти як вінгера. З цими футболістами у нас є певні альтернативи, адже всім потрібен відпочинок і я також маю проводити деяку ротацію. Манор - молодий гравець з прекрасними якостями, він, безсумнівно, буде дуже важливий для "Шахтаря", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека на презентації новачків "Шахтаря" вручив Соломону футболку з номером 19

Презентація новачків "Шахтаря" Манора Соломона і Валерія Бондаренка відбулася в Києві 12 лютого. Головний тренер "оранжево-чорних" Паулу Фонсека під час заходу вручив ізраїльському півзахиснику Манору Соломону футболку з номером 19, а центральному захиснику Валерію Бондаренку – футболку з номером 15.

Відео з місця події:

Нагадаємо, що 14 лютого футболісти "Шахтаря" проведуть перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА з німецьким "Айнтрахтом". Зустріч на ОСК "Металіст" у Харкові розпочнеться о 22.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-