"Наполі" влітку намагатиметься підписати Зінченка - ЗМІ

Укрінформ
Півзахисник англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" і збірної України Олександр Зінченко, як і раніше, знаходиться в сфері інтересів італійського "Наполі".

Український футболіст знаходиться в списку бажаних придбань спортивного директора італійського клубу "Наполі" Крістіано Джунтолі. Про це повідомляє Footboom.com із посиланням на Corriere dello Sport.

"Видання відзначає, що у найближче літнє трансферне вікно українець стане однією з головних цілей "Наполі". Однак труднощі переходу полягають у складних переговорах щодо трансферу з "Манчестер Сіті", - йдеться в повідомленні.

Взимку в ЗМІ повідомлялося про інтерес до 22-річного українського футболіста з боку "Вулверхемптона" і "Бетіса", але тоді угода не відбулася.

Читайте також: Зінченко зіграв 27 матчів за "Ман Сіті", у 25-ти з яких команда перемогла

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого у центральному матчі 26-го туру чемпіонату англійської прем’єр-ліги (АПЛ) "Манчестер Сіті" впевнено обіграв вдома "Челсі" з рахунком 6:0. Український півзахисник "Ман Сіті" Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі й долучився до перемоги своєї команди результативними діями. На 13-й хвилині після пасу українця відзначився Агуеро, а на 80-й хвилині Зінченко віддав результативну передачу на Стерлінга. За оцінкою ефективності гри, рейтингу InStat Index, Зінченко увійшов до трійки кращих виконавців матчу - 436 балів. Корисніше зіграли лише Рахім Стерлінг (545) і Серхіо Агуеро (474).

Всього Зінченко зіграв за свою англійську команду "Манчестер Сіті" 27 матчів, 25 з яких закінчилися перемогою.

Фото на першій сторінці: Getty

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-