Ігор Жданов засудив прояви насильства спортсменами поза змаганнями

Ігор Жданов засудив прояви насильства спортсменами поза змаганнями

Укрінформ
Міністр молоді та спорту прокоментував конфлікт відомого кікбоксера з підлітками.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов прокоментував бійку чемпіона світу з кікбоксингу і колишнього професійного боксера Віктора Сидоренка з підлітками. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Переконаний, жоден спортсмен, діючий чи колишній, що займався єдиноборствами - не має права з кимось битися поза рингом, щоб комусь довести свою правоту.

Це табу в цивілізованому світі. Адже кожен прийом чи удар в такому нерівному протистоянні може стати смертельним. А коли «спортсмен» ще й вступає в бійку з підлітками - це занадто.

Це суперечить цінностям та місії спорту, дискредитує весь вид спорту, який представляє, чи представляв даний атлет. Засуджую будь-які прояви насильства зі сторони спортсменів поза змаганнями», - написав Ігор Жданов.

Читайте також: Жданов розпочав серію зустрічей з федераціями щодо підготовки до Токіо-2020

Нагадаємо, колишнього професійного боксера, а нині чемпіона світу з кікбоксингу Віктора Сидоренка помітили у вуличній бійці з підлітками. Конфлікт стався через те, що хлопці кидали сніг на лобове скло автомобіля спортсмена.

За словами самого спортсмена, підлітки провокували аварію і знімали усе на телефон, аби потім викласти відео в соцмережі.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-