Сьогодні футболісти

Сьогодні футболісти "Динамо" зіграють проти "Мальме"

Відео
Укрінформ
Футболісти київського клубу "Динамо" готуються до двох спарингів, що залишилися, на другому тренувальному зборі у Марбельї (Іспанія).

Після двох днів контрольних матчів і перед двома заключними на другому зборі в Іспанії у четвер, 7 лютого, "Динамо" провело одне тренування у Футбольному центрі Марбельї. Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

Цьому заняттю передувала тривала установка від Олександра Хацкевича. Гравцям належало виконати роботу над помилками, допущеними у попередньому матчі. Як завжди, тренування розпочалося з інтенсивної розминки, після якої команда перейшла до виконання ігрових тактичних вправ. Традиційно сесія завершилася ударами по воротах.

Відео тренування:

Підготовка команди виходить на фінішну пряму. Попереду - два заключних контрольних матчі. Перший із них відбудеться сьогодні, 8 лютого, проти шведського "Мальме" і розпочнеться о 15.00. 9 лютого о 14.00 команда зустрінеться з норвезьким клубом "Волеренга".

Читайте також: "Динамо" програло у Марбельї американському клубу “Нью-Інгленд Революшн”

Офіційний сезон для підопічних Олександра Хацкевича продовжиться 14 лютого. Команда проведе у Греції перший матч 1/16 Ліги Європи проти "Олімпіакоса". Зустріч у відповідь пройде у Києві 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-