Надія Кіченок вважає свій дует із Мартою Костюк дуже перспективним

Надія Кіченок вважає свій дует із Мартою Костюк дуже перспективним

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка Надія Кіченок прокоментувала переможний матч у парі з Мартою Костюк у сьогоднішньому протистоянні з дуетом із Болгарії на Кубку Федерації.

Надія Кіченок після перемоги над Болгарією в матчі Кубка Федерації, зокрема, заявила, що їй подобається грати в парі з Мартою Костюк, і назвала їхній дует "дуже перспективним".

"Ми з Мартою - дуже перспективна пара, тому що Марта дуже добре грає і в одиночці, і в парі. Вона вже ігрова, як кажуть - іноді я можу піти з корту і не переживати, тому що все буде добре. Коли ми справляємося з емоціями, все добре виходить", - цитує Надію Кіченок XSPORT.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні жіноча збірна України з тенісу завдала поразки суперницям з Болгарії у матчі командного турніру у квартеті В Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації у польському місті Зелена Гура. Рахунок зустрічі Україна - Болгарія - 2:1.

Читайте також: Теніс: Україна обіграла Болгарію у матчі Кубка Федерації

Доля українсько-болгарського протистояння вирішилася у поєдинку парного розряду, в якому Надія Кіченок і Марта Костюк переграли у двох сетах дует Ізабела Шинікова - Вікторія Томова з рахунком 6:0, 7:6 (7:0). 

Відео вирішальних розіграшів поєдинку:

8 лютого українки зіграють проти збірної Естонії.

Фото: btu.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-