Боксерський поєдинок між Джошуа і Міллером практично узгоджений - Хірн

Боксерський поєдинок між Джошуа і Міллером практично узгоджений - Хірн

Укрінформ
Поєдинок чемпіона WBA/IBF/WBO у суперважкій вазі британського боксера Ентоні Джоуша і американця Джаррелла Міллера ще не узгоджений, проте дебют "Ей Джея" в Сполучених Штатах Америки можна вважати питанням вирішеним.

Судячи з усього, бій Джошуа пройде на знаменитій арені "Медісон-Сквер-Гарден" в Нью-Йорку і найбільш вірогідним його суперником наразі є Джаррелл Міллер. Про це повідомив глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн.

"Ми не планували битися з Міллером в Нью-Йорку. Але коли ми продовжуємо говорити про це і згадувати таке неймовірне місце, як" Медісон-Сквер-Гарден ", це звучить по-особливому. Це не просто бій, а й прекрасний уїкенд для британських фанатів, який вони запам'ятають надовго. Ми формуємо кард з чемпіонськими поєдинками, а також за участю молодих і визнаних британських фанатів.

Контракт на бій з Джарреллом Міллером ще не підписан. Зараз ми знаходимося в стадії переговорів. Угода не укладена, проте це виглядає досить ймовірним. "Ей Джей" хоче знати ім'я наступного суперника. Сподіваюся, до кінця тижня ми зможемо офіційно оголосити про цей поєдинок", - цитує Хірна Fightnews.info.

Читайте також: Ломаченко та Усик - у ТОП-10 нового рейтингу BoxRec незалежно від вагової категорії

За інформацією Ring TV, Ентоні Джошуа свій наступний бій проведе 1 або 8 червня в Madison Square Garden (Нью-Йорк, США).

Останній поєдинок Джаррелла Міллера відбувся 17 листопада 2018 року в Малвейні (штат Канзас) і завершився перемогою над румуном Богданом Діну нокаутом в четвертому раунді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-