Александера Чеферіна переобрано на посаду президента УЄФА

Александера Чеферіна переобрано на посаду президента УЄФА

Укрінформ
Александера Чеферіна у четвер переобрали на посаду президента УЄФА на 43-у черговому Конгресі органзіації в Римі.

Словенець залишиться головою Союзу європейських футбольних асоціацій на найближчі чотири роки, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Чеферін, якого уперше обрали президентом УЄФА у вересні 2016 року, був затверджений на другий термін шляхом акламації делегатами всіх 55-х національних асоціацій УЄФА. Після обрання словенець пообіцяв, що ключовими елементами стратегії, місії та діяльності УЄФА будуть єдність, надія, повага та солідарність.

"Дякую, що учергове довірилися мені, - звернувся 51-річний словенець до представників асоціацій. - Я зворушений". Президент УЄФА висловив надію, що нині залишилося менше сумнівів та скептицизму, ніж під час його першого обрання два з половиною роки тому.

Чеферін запевнив, що незважаючи на останні успіхи та позитивні зрушення, зокрема, в тому що стосується духу єдності європейського футболу, він не стане топтатися на місці і продовжить виконувати роль в розвитку футболу на континенті. "Найнебезпечніше, що ми можемо нині зробити, це задовольнятися досягнутим та спочивати на лаврах, - пояснив він. - Так, ми досягли доброго стану речей, але цього недостатньо".

Читайте також: Блохін, Шевченко, Беланов і Бубка візьмуть участь у роботі 43 Конгресу УЄФА

Нагадаємо, 14 вересня 2016 року Александера Чеферіна обрали сьомим президентом УЄФА. Його кандидатура набрала 42 голоси з 55-ти можливих. Автоматично Чеферін став віце-президентом ФІФА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-