Володимир Кличко став лауреатом премії DDW

Володимир Кличко став лауреатом премії DDW "Новатор року"

Укрінформ
Легендарний український боксер, дворазовий чемпіон світу в суперважкій вазі, переможець Олімпіади-1996 Володимир Кличко став переможцем престижної німецької премії - DDW "Новатор року".

Як повідомляють німецькі ЗМІ, нагорода буде вручена українцю 9 травня на урочистій церемонії в Економічному клубі Дюссельдорфа.

"Його кар'єрний шлях в якості творця життєвої філософії "Управління викликами" і розробника методу "F.A.C.E. the Challenge" ілюструє здатність активно стимулювати зміни. Хоча навіть "перша фаза життя" Володимира Кличко, який виріс із простого українського хлопчика в найуспішнішого боксера суперважкої ваги всіх часів (комбінований рейтинг) - це історія успіху, оскільки такі перипетії рідкість. Унікальні спортивні досягнення багаторазового чемпіона світу з боксу і його старшого брата Віталія супроводжувалися зразковим моральним духом, соціальним зобов'язанням і дуже успішним підприємницьким самоврядуванням. Всі разом - сума трофеїв", - цитує організаторів Klitschko-brothers.com.

Організатори також зазначили, що нагороду Володимир Кличко отримає за свої досягнення поза рингом, адже кар'єру він завершив ще 2017 року. Мета Кличка - ділитися своїм досвідом і знаннями у вирішенні проблем і управлінні ними.

Читайте також: Володимир Кличко спростував новини про своє повернення в бокс

"Володимир - відмінний приклад для компаній, керівників і простих співробітників. У сучасному світі, як ніколи раніше необхідно бути активним, позитивним і відкритим для вирішення проблем. Як говорить сам українець, ніколи не відвертаючись від них. Саме тому доктор Володимир Кличко є почесним лауреатом премії DDW "Новатор року", - підкреслили організатори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-