"Динамо" програло у Марбельї американському клубу “Нью-Інгленд Революшн”

Відео
Укрінформ
Футболісти київського "Динамо" поступилися у контрольній грі на зборі в Іспанії американській команді Головної ліги сокеру (MLS) “Нью-Інгленд Революшн” - 1:3. 

Мʼяч на полі Футбольного центру Марбельї у киян забив Назарій Русин (34-та хвилина); у суперників - Хуан Агудело (54) Карлес Хіль (68) та Дієго Фагундес (88), повідомляє Укрінформ.

Додамо, що востаннє "Динамо" зустрічалося з американськими клубами 2004 року. На турнірі в Іспанії La Manga Cup "біло-сині" зіграли внічию з "Даллас Берн" (2:2), а також поступилися "Нью-Йорк/Нью-Джерсі Метростарз" (2:3) та "Сан-Хосе" (5:6, у серії пенальті, основний час – 1:1).

У попередній спарингах нинішнього іспанського збору кияни перемогли болгарський ЦСКА - 3:0 (голи: Віктор Циганков, Беньямін Вербич та Олександр Андрієвський) та розійшлися миром (0:0) зі  шведським "Естерсундом".

Динамівці зіграють у Марбельї ще два спаринги. 8 лютого команда зустрінеться зі шведським "Мальме" (початок о 15.00), 9 лютого - з норвезьким клубом “Волеренга” (14.00).

Читайте також: Футболісти "Шахтаря" провели заключне тренування на зборі в Туреччині

Офіційний сезон для підопічних Олександра Хацкевича продовжиться 14 лютого. Команда проведе у Греції перший матч 1/16 Ліги Європи проти "Олімпіакоса". Зустріч у відповідь пройде у Києві 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-