"Барселона" готується до нового сезону, і Неймара немає в її планах - Бартомеу

Укрінформ
Президент каталонського футбольного клубу "Барселона" Жозеп Бартомеу прокоментував чутки про повернення до клубу бразильца Неймара, який зараз виступає за французький "Парі Сен-Жермен".

Жозеп Бартомеу, зокрема, зазначив, що не мав жодних переговорів із Неймаром і його немає в планах "Барселони".

"Я жодного разу не обговорював це ні з самим Неймаром, ні з його батьком. Він не дзвонив мені з приводу повернення до "Барселони". Ніхто не дзвонив. Ми готуємося до наступного сезону, і Неймара немає в наших планах. Йдеться про гравця "ПСЖ", і я не думаю, що "ПСЖ" хоче розпрощатися з таким футболістом", - цитує Бартомеу Footballua.tv.

Раніше в ЗМІ ходили чутки про можливе повернення Неймара до "Барселони". За інформацією багатьох джерел, гравець "ПСЖ" неодноразово зв'язувався з керівництвом каталонського клубу, щоб сповістити про своє бажання повернутися.

Читайте також: Сьогодні гравці "Барселони" вийдуть на матч проти "Реала" в особливих футболках

Як повідомляв Укрінформ, 6 лютого відбудеться перший матч 1/2 фіналу Кубка Іспанії "Барселона" – "Реал". Поєдинок розпочнеться о 22.00. На футболках гравців "Барселони" їхні прізвища будуть продубльовані китайською у зв’язку із наступившим Новим роком за китайським календарем.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-