Ястремська не впевнена, що зіграє у наступних матчах Кубка Федерації

Ястремська не впевнена, що зіграє у наступних матчах Кубка Федерації

Укрінформ
18-річна українська тенісистка Даяна Ястремська не впевнена, що зіграє в наступних матчах Кубка Федерації.

Даяна Ястремська після перемоги в стартовому матчі Україна - Швеція в рамках Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації над Юганною Ларссон, зокрема, зазначила, що травмована нога ще болить і приходиться приймати знеболюючі.

"Юганна Ларссон в основному труднощі мені не створювала. Я робила їх собі сама. Через те, що я була втомлена фізично, мені було важко витримувати довгі розіграші, але я намагалася максимально викладатися на вирішальних довгих, тому що вони були ключовими. Розуміла, що мені потрібно було їх забирати. Так ніяких труднощів не було.

Поки не знаю, чи гратиму наступні матчі, тому не дивилася, хто у них в командах. За станом здоров'я я втомлена. Ще не перебудувалася після Таїланду. Тільки вчора (5 лютого) прилетіла, у мене було одне тренування і відразу ж сьогодні грала матч. Ми прийняли спільне рішення, щоб я виступила сьогодні. З ногою все ще є проблеми, вона так само болить. Ми її перемотуємо, я приймаю знеболювальні. Поки так", - сказала Ястремська.

Як повідомляв Укрінформ, у польському місті Зелена Гура триває командний тенісний турнір Першої групи Євро-Африканської зони Кубка Федерації. Рахунок стартової матчевої зустрічі у квартеті В між жіночими національними збірними України та Швеції зрівнявся: після перемоги Даяни Ястремської над Юганною Ларссон (6:4, 6:2) Леся Цуренко зазнала поразки від Ребекки Петерсон (0:6, 2:6).

Читайте також: Теніс: доля матчу Кубка Федерації Україна - Швеція вирішиться у парній зустрічі

Завершить українсько-шведське протистояння парна зустріч Надія Кіченок/Марта Костюк - Мірьям Бьйорклунд/Корнелія Лістер, в якій визначиться переможець матчу.

7 лютого українки зіграють проти збірної Болгарії, а 8 лютого - з тенісистками Естонії.

Фото: ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-