Данча оцінила свій виступ на ЧС-2019 як найбільш феєрічний за 10 років

Данча оцінила свій виступ на ЧС-2019 як найбільш феєрічний за 10 років

Відео
Укрінформ
Українська сноубордистка Аннамарі Данча поділилася емоціями після вдалого виступу на чемпіонату світу в Парк-Сіті (США).

Віце-чемпіонка світу зі сноубордингу-2019 Аннамарі Данча в коментарі XSPORT, зокрема, зазначила, що здобула свій найкращий результат за 10 років виступів на Кубках і чемпіонатах світу.

"План був вигравати. Погода мене аніскільки не лякала, я була на позитиві весь день і в голові прокручувала одне: зберігати швидкість і стабільність. На цьому, я, напевно, і виїхала, бо не зробила жодної помилки в порівнянні з моїми суперницями. Звичайно, я щаслива. За 10 років на Кубках і чемпіонатах світу це мій найкращий, самий феєричний результат. Я сподіваюся, що він не останній, що все тільки починається. Я вдячна всім за підтримку і допомогу", - сказала Данча.

Читайте також: Аннамарі Данча виграла першу в історії України медаль на ЧС зі сноуборду

Як повідомляв Укрінформ, на чемпіонаті світу в Парк-Сіті (США) 28-річна українка Аннамарі Данча пройшла кваліфікацію, виграла в 1/8 фіналу, чвертьфіналі та півфіналі. Спортсменка програла лише у фіналі Джулі Зогг (Швейцарія) і отримала срібну нагороду в дисципліні гігантський слалом. Це її найкращий результат у кар’єрі.

Відео фінального заїзду Аннамарі Данча (Україна) - Юліє Цогг (Швейцарія):

Фото: www.fis-ski.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-