Теніс: капітан збірної України ще не визначився зі складом на матч зі Швецією

Теніс: капітан збірної України ще не визначився зі складом на матч зі Швецією

Укрінформ
Капітан збірної України з тенісу Михайло Філіма прокоментував можливий склад національної команди на матчеву зустріч зі Швецією в рамках Кубка Федерації.

Михайло Філіма, зокрема, зазначив, що поки не визначився зі складом національної команди, Леся Цуренко зіграє 100%, а ось участь Даяни Ястремської вирішуватиме після сьогоднішнього вечірнього тренування.

"Настрій бойовий, тому що вже кілька днів працюємо, випробовуємо корт. Дівчата в гарному настрої. Ще чекаємо Даяну Ястремську - вона лише сьогодні (5 лютого) приїжджає, тренування буде о 7 годині вечора. Все добре. Покриття нормальне. Щось середнє між тим, що було два роки тому в Харкові, і тим, що було минулому року в Канаді.

Склад на перший матч зі Швецією ще не знаємо. Леся Цуренко, сподіваюся, 100% зіграє. Подивимося ще після тренування Даяни, тому що у фінальному матчі (на турнірі в Хуахіні) були проблеми з ногою. Подивимося, як вона себе зараз почуває. Катя Козлова вже два дні тут, показує непогану гру, тому вирішуватимемо ввечері.

Згоден, що матч зі Швецією - головний в групі. Ще й таке жеребкування - головний матч буде першим. Налаштовуватимемося на бій", - цитує Філіму XSPORT.

Читайте також: Теніс: капітан збірної України занепокоєний станом Ястремської

Нагадаємо, збірна України візьме участь в Кубку Федерації. Українки виступлять у Першій групі Євро-Африканської зони. Командний турнір пройде в польському місті Зелена-Гура. У групі В суперницями України стануть Естонія, Болгарія та Швеція.

Перший матч, в якому українкам протистоятимуть шведки, відбудеться 6 лютого і розпочнеться о 10.00 за київським часом.

Фото: ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-