Футболісти

Футболісти "Динамо" готуються до контрольного матчу проти "Естерсунда"

Відео
Укрінформ
Футболісти київського клубу "Динамо" готуються до контрольного поєдинку зі шведським "Естерсундом", який розпочнеться сьогодні о 13.00.

Напередодні товариського матчу зі шведським "Естерсундом" динамівці провели два тренування у Футбольному центрі Марбельї (Іспанія). Про це повідомляє прес-служба ФК "Динамо".

На ранковому занятті 4 лютого гравці після інтенсивної розминки виконали вправи на координацію і точність передач при високому темпі. Вечірня передматчева сесія була в основному присвячена відпрацюванню стандартних положень.

Читайте також: Ключовий захисник "Олімпіакоса" може не зіграти проти "Динамо" через травму

Відео тренування:

Нагадаємо, сьогодні, 5 лютого, динамівці проведуть контрольний матч проти "Естерсунда", який розпочнеться о 13.00 за київським часом. 6 лютого підопічні Олександра Хацкевича проведуть спаринг з американським клубом "Нью-Інгленд Революшн" (17.00), 8 лютого - зі шведським "Мальме" (15.00), 9 лютого - з норвезькою командою “Волеренга” (14.00). 14 лютого у Греції відбудеться перший матч 1/16 Ліги Європи проти "Олімпіакоса". Зустріч у відповідь пройде у Києві 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-