Наступна мета гірськолижниці Ольги Книш - чемпіонат світу

Наступна мета гірськолижниці Ольги Книш - чемпіонат світу

Укрінформ
Українська гірськолижниця Ольга Книш, яка минулого тижня виграла два "золота" чемпіонату України в Буковелі, поділилася своїм найближчими планами.

Ольга Книш в інтерв’ю XSPORT, зокрема, зазначила, що її наступна мета - чемпіонат світу в шведському Оре.

"Чемпіонат України для нас - це контрольне тренування перед чемпіонатом світу. Тому я не ставила перед собою якихось надзавдань, але виграти завжди приємно.

Найбільша проблема зараз - із фінансуванням, звичайно. У порівнянні з минулим роком його взагалі вважай немає. Перша виплата від Міністерства сталася 24 грудня і закінчилася перед чемпіонатом України. А щоб усі розуміли, зазвичай сезон гірськолижників починається в травні місяці. Тобто, фінансування нормального у нас зараз немає. Немає і екіпіровки ніякої, майже нічого.

Наступна моя мета в нинішньому сезоні - це чемпіонат світу в шведському Оре, який відбудеться з 5 по 17 лютого. Готуватимемося до нього ми вдома, в Україні. Грошей кудись виїжджати зараз немає", - сказала Книш.

Читайте також: Фрістайл: став відомий склад збірної України на ЧС-2019

Нагадаємо, що на Олімпійських іграх в Пхьончхані жіночу збірну України у гірськолижному спорті представляла львів'янка Ольга Книш. 23-річна лижниця стала 43-ю в супергіганті, показала 45-й результат у слаломі і не фінішувала в гігантського слаломі.

На чемпіонаті України в Буковелі спортсменка впевнено перемогла в слаломі і слалом гіганті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-