Наставник київського

Наставник київського "Динамо" вважає, що відпускати Циганкова ще зарано

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував можливий перехід Віктора Циганкова до іншого клубу.

Олександр Хацкевич в інтерв’ю Dynamo.kiev.ua, зокрема, зазначив, що Циганков професійно підходить до своїх прямих обов'язків, і йому самому потрібний цей футболіст у команді.

"Якщо до кінця лютого буде пропозиція щодо нашого футболіста, яка влаштує всіх, будь-який гравець може залишити команду.

Як налаштований клуб на можливий трансфер Циганкова? В першу чергу, скажу, як налаштований я: мені цей футболіст потрібний. Ще немає й року, як він грає в основному складі. Він талановитий хлопець і дуже професійно підходить до своїх прямих обов'язків. Чуток багато, але я, як тренер, вважаю, що поки ще зарано відпускати Циганкова.

Цитаішвілі замінить Циганкову в майбутньому? Цитаішвілі вже сьогодні дихає в спину того ж Вербича і Циганков", - сказав Хацкевич.

Читайте також: Футболісти "Динамо" розпочали в Іспанії другий тренувальний збір

Як повідомляв Укрінформ, у середу, 30 січня, команда Олександра Хацкевича розпочала свій другий тренувальний збір в іспанській Марбельї. Найближчі два дні робота набиратиме обертів - футболісти проводитимуть по два тренуванні на день. У суботу, 2 лютого, відбудеться перший контрольний матч на другому зборі і четвертий цього року. "Біло-сині" зіграють проти софійського ЦСКА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-