НОК створює умови для кваліфікованого медичного обстеження українських олімпійців

НОК створює умови для кваліфікованого медичного обстеження українських олімпійців

Укрінформ
Президент НОК України Сергій Бубка провів робочу зустріч з представниками вітчизняної медицини, на якій було обговорено перспективи запровадження спільної програми висококваліфікованого медичного обстеження українських олімпійців.

Усього поглиблені медичні обстеження мають проходити близько 130-ти провідних спортсменів - кандидатів до олімпійської збірної на Іграї-2020 у Токіо, повідомили Укрінформу у прес-службі НОК. 

Читайте також: НОК збільшив кількість стипендій для підготовки провідних атлетів до Токіо-2020

"У рамках меморандуму про співпрацю та взаєморозуміння між Національним олімпійським комітетом та Науковим парком "Кардіо плюс" Сергій Бубка зустрівся з директором державної установи "Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України", видатним фахівцем у галузі медицини Іллєю Ємцем, академіком Володимиром Платоновим, провідних лікарями та науковцями тощо. Було обговорено перспективи запровадження  спільної програми поглиблених медичних обстежень для близько 130 провідних спортсменів-кандидатів до олімпійської команди України на Ігри-2020 в Токіо, а також питання упровадження нових технологій у підготовці спортсменів та спортивній медицині", - зазначили у прес-службі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-