Сергій Бубка отримав спеціальну пам’ятну відзнаку від Посла Республіки Корея

Сергій Бубка отримав спеціальну пам’ятну відзнаку від Посла Республіки Корея

Укрінформ
Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка отримав спеціальну пам’ятну відзнаку від Посла Республіки Корея в Україні.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні пан Лі Янг-Гу під час сьогоднішньої зустрічі вручив Сергію Бубці спеціальну пам’ятну відзнаку за вагомий внесок у популяризацію спорту та тісну співпрацю. Про це повідомляє прес-служба НОК України.

Учасники зустрічі обговорили підсумки проведення зимових Олімпійських ігор 2018 року в корейському Пхьончхані, відзначивши їх високий організаційний рівень, та питання розвитку спорту, зокрема, підтримки українських бадмінтоністів під час їх перебування в Кореї.

"Маємо чудові успіхи в бадмінтоні – на Юнацьких Олімпійських іграх-2018 в аргентинському Буенос-Айресі Анастасія Прозорова у змаганнях змішаних команд виборола срібну нагороду", - зазначив президент НОК.

Читайте також: Бубка в Лозанні бере участь у заходах Міжнародного олімпійського комітету

Також сторони поділилися думками щодо підтримки спорту, можливого залучення до співпраці корейських компаній, які ведуть свій бізнес в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-