Нападник «Динамо» Бесєдін переніс операцію і відновлюватиметься три місяці

Нападник «Динамо» Бесєдін переніс операцію і відновлюватиметься три місяці

Укрінформ
Київський клуб проведе весняні матчі без основного форварда.

Нападнику «Динамо» Артему Бесєдіну зробили операцію на ахілловому сухожиллі. Про це офіційному сайту «Динамо» розповів клубний лікар Леонід Миронов.

«Бесєдін нарешті дав згоду на операцію. Його прооперували в одній з кращих клінік Європи, яка спеціалізується на спортивних травмах. Клініку очолює відомий травматолог, який оперував свого часу зірок футболу світового масштабу. У нас вже є досвід спілкування з цією клінікою і її провідними лікарями. Свого часу в ній прооперували Євгена Макаренка, коли у нього була травма ахіллового сухожилля.

Артему зробили операцію в середу, почистили ахіллове сухожилля. Операція була нетривала. Вона пройшла успішно.

Читайте також: Бесєдін їде до Фінляндії на медобстеження і, можливо, операцію

Наш доктор, Андрій Шморгун, був присутній при операції. Він  супроводжуватиме Артема до Києва, куди вони повинні вилетіти сьогодні. Орієнтовний термін реабілітації - три місяці. Звичайно, можливо, ще деякий час займе відновлення фізичних і функціональних кондицій всього організму», - сказав Миронов.

Нагадаємо, кілька днів тому Бесєдін вилетів до Фінляндії на медичне обстеження і можливу операцію. Через травму нападник вже пропустив більше місяця в цьому сезоні.   

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-