Вибух біля ресторану в Одесі кваліфікували як замах на вбивство

Вибух біля ресторану в Одесі кваліфікували як замах на вбивство

Укрінформ
Співробітники поліції Одеси кваліфікували як замах на вбивство підрив 21 січня вибухового пристрою поряд з рестораном мережі "Арт-Шат" у Ванному провулку міста.

Про це 22 січня повідомила Укрінформу керівник відділу комунікацій Одеського главку Нацполіції Любов Гордієвська.

"Скоєний тяжкий злочин доручено розслідувати слідчому Шевченківського відділення Приморського відділу поліції Одеси за ознаками ст. 15 і 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України", - уточнила Гордієвська.

Відомості про подію внесено до ЄРДР на підставі дослідження обставин вибуху, що стався близько 11 год. 25 хв. внаслідок радіокерованого підриву саморобного вибухового пристрою потужністю близько 200 грамів у тротиловому еквіваленті. На місці злочину виявлено і вилучено уламок металевої труби, фрагменти акумулятора та електронної плати з дротами.

Читайте також: На території санаторію у Одесі стався вибух

У результаті радіокерованого підриву зловмисником саморобного вибухового пристрою завдано поранення одному з охоронців ресторану. Бригада медиків "швидкої допомоги" надала невідкладну допомогу потерпілому, який від госпіталізації відмовився. На кого саме було скоєно замах, у поліції не уточнили.

Втім, стало відомо, що в цей момент поряд з епіцентром вибуху знаходився один з місцевих підприємців-забудовників.

Як повідомляв Укрінформ, у Одесі сьогодні, 22 січня, вранці стався вибух у ресторані "Блеф", який розташований на території санаторію «Чкаловський». Загиблих та постраждалих немає. Причина та обставини події встановлюються. Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-