Світоліна: Дуже рада, що впоралася з тиском в третьому сеті

Світоліна: Дуже рада, що впоралася з тиском в третьому сеті

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка задоволена рівнем своєї гри в Мельбурні.

Сьома ракетка світу Еліна Світоліна під час післяматчевого інтерв'ю на корті оцінила свою гру в четвертому колі Australian Open проти американки Медісон Кіз (6:2, 1:6, 6:1). Про це повідомляє офіційний сайт турніру.

«Сьогодні я чудово відіграла. У другому сеті Медісон зіграла відмінно, тому мені потрібно було піднімати рівень своєї гри. Дуже рада, що впоралася з тиском за рахунку 1-1 в третьому сеті. Я задоволена своїм виступом. Було дуже спекотно, сонце жарило мені прямо в очі. Дуже рада, що виграла.

Що стосується чвертьфіналу, то прямо зараз я хочу насолодитися цією перемогою, тому що сьогодні я провела хороший матч. У мене буде один день для підготовки. Подивимося, хто виграє і тоді я буду готуватися», - сказала Світоліна.

Читайте також: Світоліна вдруге в кар'єрі вийшла до чвертьфіналу Australian Open

Нагадаємо, що українка обіграла представницю США в трьох сетах. У наступному раунді Еліна зіграє проти японки Наомі Осаки, яка зараз займає четверту сходинку в світовому рейтингу.

Еліна Світоліна доходила до чвертьфіналу Australian Open в минулому році, але тоді не зуміла пройти далі. Українка ніколи в кар'єрі не проходила далі чвертьфіналу на турнірах Grand Slam.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-