Футбол: українська

Футбол: українська "молодіжка" перед стартом відбору Євро-2021 зіграє у двох турнірах

Укрінформ
У 2019 році новий головний тренер молодіжної збірної України (U21) Руслан Ротань збиратиме команду щонайменше п'ять разів. 

18-27 березня українці візьмуть участь у міжнародному турнірі в Туреччині й, можливо, там же проведуть ще один спаринг, повідомляє прес-служба ФФУ.

"Після завершення сезону в УПЛ команда виступатиме на Меморіалі Валерія Лобановського, де також планується участь команд Азербайджану, Кіпру та Ізраїлю, а у вересні "синьо-жовті" розпочнуть шлях у відбірковому турнірі Євро-2021. Крім того, восени у збірної України заплановані два товариські матчі (14 жовтня та 19 листопада).

Суперниками підопічних Ротаня у кваліфікації чемпіонату Європи є збірні Данії, Румунії, Фінляндії, Північної Ірландії та Мальти.

Нагадаємо, що у фінальній частині Євро-2021 візьмуть участь 12 команд. Це Угорщина і Словенія (як господарі турніру) та ще 10 збірних, що приєднаються до них за результатами відбору (дев'ять переможців груп та переможець плей-офф, в якому гратимуть дві найкращі другі команди). 

Читайте також: ФК "Арсенал-Київ" готується до турецького збору

Стикові матчі відбудуться 9-17 листопада 2020 року. Фінальний турнір в Угорщині та Словенії пройде у червні 2021-го.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-