Фран Соль: Обрав «Динамо», бо це перспективний проект

Фран Соль: Обрав «Динамо», бо це перспективний проект

Укрінформ
Іспанський нападник зізнався, що київський клуб завжди був для нього пріоритетним варіантом.

Новачок «Динамо» іспанський нападник Фран Соль розповів про причини переходу в київський клуб. Про це пише іспанське видання Marca.

«Я обрав «Динамо» бо, це перспективний спортивний проект. Саме в цьому клубі керівництво і тренер виявились дуже зацікавленими в мені.

«Динамо» - це найкраща команда в лігах колишнього Радянського Союзу. Останні десять років вона регулярно виступає в єврокубках.

Мене переконали сюди переїхати президент, спортивний директор і тренер «Динамо». Також важливим фактором стала можливістю грати в Європі.

Читайте також: Ігор Суркіс: Ми чекаємо від Соля багато голів

Крім «Динамо» мене хотіли запросити ще п'ять клубів. Я мав три реальні пропозиції, але моєю першою опцією завжди було «Динамо». Я щасливий, що все так вийшло», - сказав Соль.

Нагадаємо, іспанський нападник Фран Соль став гравцем «Динамо». Сторони погодили контракт терміном на п'ять років. Соль гратиме за «Динамо» під 9-м номером.

За інформацією нідерландських ЗМІ, зарплата нападника складатиме 1 мільйон євро на рік. Ціна трансферу – 3,5 млн євро. У цьому сезоні форвард забив 17 м'ячів в 20 матчах за «Віллем ІІ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-