Фігурне катання: українці здобули чотири нагороди на турнірі в Торуні

Фігурне катання: українці здобули чотири нагороди на турнірі в Торуні

Укрінформ
Українські фігуристи вибороли чотири нагороди на популярному міжнародному турнірі з фігурного катання, який проходив в польському місті Торунь.

Перемогою на турнірі в Торуні відзначилася юна харківська фігуристка Софія Гордієнко. Про це повідомляє прес-служба Української федерації фігурного катання на ковзанах.

У змаганнях Interclub (Gold Girls) Софія Гордієнко була кращою серед 23-х учасниць, які демонстрували довільні програми. Українка чудово презентувала свою композицію, хоча й не була бездоганною у стрибковій частині. Зокрема, їй не підкорився подвійний аксель, як соло, так і в каскаді. Водночас фігуристка заробила плюси на виконанні подвійних ріттбергера та лутца, а також каскаду 2F+2Lo. Судді оцінили її виступ у 43.54 бала.

У категорії Gold Boys київський спортсмен Георгій Дронов був другим серед трьох учасників – 29.45, поступившись переможцю Матвію Клімуку з Білорусі майже шістьма балами.

Українці не залишилися без нагород і у змаганнях танцювальних дуетів в категорії Intermediate Novice, де друге призове місце посіла харківська пара Поліна Вашкевич/Давид Нгуєн – 71.05

Таким чином, українські фігуристи везуть додому загалом чотири призи цього популярного міжнародного турніру.

Читайте також: До зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю залишається 30 днів

Зазначається також, що в юніорській категорії на найвищу сходинку п’єдесталу в чоловічому одиночному катанні піднявся столичний спортсмен Андрій Кокура. А ось старші "колеги" наших переможців та призерів виступили цього разу не так успішно. Танцювальна пара Юлія Жата/Ян Луковський була восьмою серед сеньйорів (143.05), а Марія Голубцова/Кіріл Бєлобров посіли четверте місце в категорії юніори (144.84).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-