Перехід Мілевського до

Перехід Мілевського до "Динамо" (Брест) може не відбутися через дисциплінарні санкції

Укрінформ
Білоруському футбольному клубу "Динамо" (Брест) заборонили здійснювати трансфери. Перехід Мілевського може не відбутися.

Контрольно-дисциплінарний комітет з етичних питань АБФФ на своєму засіданні заборонив брестському "Динамо" здійснювати трансфери. Про це повідомляє tribuna.com.

"Було розглянуто звернення "Німана" з питання невиконання брестським "Динамо" рішення футбольного арбітражу АБФФ, яким було змінено рішення комітету щодо статусу і трансферам футболістів в частині розміру компенсації за підготовку та навчання хавбека Павла Савицького. Відповідно до рішення футбольного арбітражу АБФФ компенсація визначена в сумі 265 487 доларів. За підсумками засідання на "Динамо-Брест" була накладена дисциплінарна санкція у вигляді безстрокового заборони на здійснення трансферів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Артем Мілевський повертається до брестського "Динамо"

Вчора повідомлялося, що екс-форвард збірної України з футболу Артем Мілевський прийняв рішення залишити угорський клуб "Кішварда" і повернутися до свого колишнього клубу – білоруського "Динамо" (Брест), що підтвердив спортивний директор "Кішварда" Аттіла Ревеш.

Таким чином, перехід Мілевського до брестського "Динамо" може не відбутися.

Фото: pressball.by 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-