Маркевич отримав відзнаку президента України

Маркевич отримав відзнаку президента України "За гуманітарну участь в АТО"

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко нагородив Мирона Маркевича відзнакою "За гуманітарну участь в Антитерористичній операції" за поданням Державної прикордонної служби України.

Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал під час вручення нагороди зазначив, що прикордонники пишаються дружбою з такою авторитетною людиною і подякував Мирону Маркевичу за всебічну підтримку.

"Нам приємно, що така авторитетна людина, як ви, завжди поруч із прикордонниками. Організовуєте матчі дружби, піднімаєте бойовий і моральний дух військових. Вони пишаються дружбою з вами, ми пишаємося, що маємо такого друга, і дякуємо вам щиро за всебічну підтримку. Україна переможе", - цитує Цигикала прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Маркевич: Футбольні збірні України у 2019 році мають лише максимальні завдання

Мирон Маркевич у свою чергу подякував усім, хто боронить рубежі держави, і назвав їх внесок у розвиток України безцінним.

Заслужений тренер України, голова Комітету національних збірних команд ФФУ, член Виконкому Асоціації ветеранів футболу України Мирон Маркевич неодноразово навідувався на схід України до військовослужбовців, які несуть службу в зоні Операції об’єднаних сил, підтримував захисників України на передовій як морально, так і фінансово.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-