На Житомирщині 2018 року встановили 20 футбольних полів

На Житомирщині 2018 року встановили 20 футбольних полів

Укрінформ
На Житомирщині створюється спортивна мережа футбольних майданчиків зі штучним покриттям.

2018 року 20 футбольних полів стали початком для створення комфортних та сучасних умов для занять спортом дітей та молоді. Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної федерації футболу.

"Минулого року в області значно розширилася спортивна мережа для занять спортом дітей та молоді. На Житомирщині встановили 20 сучасних спортивних майданчиків. Цьогоріч до будівництва заплановані нові майданчики, котрі скоро з’являться у кожному районі області", - йдеться в повідомленні.

Будівельні роботи з облаштування спортивного простору ведуться у Пулинах та с.Кошелівка Пулинського району, а також у с. Рижани Хорошівського району. Також готують до будівництва спортивні поля в Андрушівці та Житомирі (стадіон "Спартак", де реконструюють два футбольних майданчики), у смт. Брусилові та смт. Лугини.

Крім того, за повідомленням департаменту регіонального розвитку ОДА, на 2019 рік запланували реконструкцію стадіону з облаштуванням футбольного поля зі штучним покриттям у Коростишівському районі, спортивні майданчики для міні-футболу зі штучним покриттям у Чуднові, в смт. Брусилів, смт. Лугини та в Черняхівському районі.

Читайте також: Новий легкоатлетичний стадіон запрацює в Мукачево 2020 року - Гоцул

Зазначається, що футбольні поля зі штучним покриттям будують за типовим проектом. Кожен майданчик має розмір 44х22 м, огороджений парканом та облаштований вуличним освітленням. Спортивні поля створюються за кошти з державного бюджету у співфінансуванні з місцевими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-