На Рівненщині діти та молодь беруть участь у конкурсах «Спортивна зима»

На Рівненщині діти та молодь беруть участь у конкурсах «Спортивна зима»

Укрінформ
Масові конкурси у рамках Всеукраїнських заходів «Спортивна зима» проходять серед дітей, учнівської та студентської молоді на Рівненщині. 

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облдержадміністрації.

«У навчальних закладах Рівненської області тривають конкурси «Зимова фортеця», «Сніговик FEST» та «Зимові рекорди». Мета - залучення дітей, учнівської та студентської молоді до проведення активного дозвілля взимку», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що між дошкільнятами оголошено конкурс «Зимова фортеця», учасники якого повинні облаштувати максимально довгу снігову фортецю висотою щонайменше один метр.

Учні початкових класів у конкурсі «Сніговик FEST» намагаються зліпити найбільшу кількість сніговиків висотою не нижче півтора метра.

У конкурсі «Зимові рекорди», в якому беруть участь учні 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних навчальних закладів та студенти вищих навчальних закладів області, переможці визначаються за наймасовішим фото учасників на лижах або ковзанах.

Читайте також: Цьогоріч розвиток регіонів держава підтримає на понад 30 мільярдів - Зубко

Масові конкурси у рамках Всеукраїнських заходів «Спортивна зима» серед дітей, учнівської та студентської молоді на Рівненщині проводяться вже другу зиму поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-