Гвардіола: Сподіваюся, Діас отримає в

Гвардіола: Сподіваюся, Діас отримає в "Реалі" стільки ігрового часу, скільки хоче

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола прокоментував перехід Браїма Діаса до мадридського "Реала".

Хосеп Гвардіола, зокрема, зазначив, що молодим зіркам не вистачає терпіння, і виразив сподівання, що в новому клубі Діас отримає стільки ігрової практики, скільки хоче.

"Вони заслуговують шанси грати на футбольному полі, але подивіться на всі великі європейські клуби, скільки в них грає молоді в старті. Молодим футболістам потрібний час. Давид Сільва, наприклад, відправлявся в оренду перш, ніж став тим футболістом, яким є сьогодні. У деяких вистачає терпіння, деякі довіряють клубу, а деякі - ні. У світі багато клубів, не лише "Манчестер Сіті", й люди приймають рішення. Що ми можемо зробити, якщо ми даємо гравцям шанс тренуватися і грати з нами, а потім їх сім'ї та агенти вирішують, як їм краще вчинити.

Ми бажаємо Браїму всього найкращого, перехід до "Реала" – це не крок назад. Сподіваюся, він отримає там ігровий час, якого хоче. Поздоровлення академії, яка так добре виконала свою роботу". – цитує Гвардіолу Sport Arena.

Нагадаємо, сьогодні, 8 січня, Браїм Діас був представлений в якості нового гравця мадридського "Реала". 19-річний футболіст підписав контракт до 30 червня 2025 року. Передбачається, що він отримуватиме 3,5 млн євро на рік.

Читайте також: "Реал" прописав величезні відступні за 19-річного новачка Діаса

Однією з версій, чому Діас залишив "Манчестер сіті", був брак ігрового часу.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-