Марта Костюк: Важко грати з травмованою суперницею

Марта Костюк: Важко грати з травмованою суперницею

Укрінформ
Українська тенісистка Марта Костюк поділилася емоціями після перемоги в першому колі кваліфікації Australian Open.

Марта Костюк після матчу з Яною Чепеловою, зокрема, зазначила, що знала, що у її суперниці травма і тому не дуже радіє цій перемозі.

"Відчуваю, що це не був мій найкращий матч. Я задоволена, що пройшла далі, тому що я ще ніколи так не нервувала перед грою. Жодного разу в житті, я відкрию цей секрет, такого не було, щоб я виходила на корт і думала, що розплачуся. Ось наскільки я нервувала. За останній рік мені також довелося пройти чимало.

Мені було шкода Чепелову, тому що я знала, що вона отримала травму. Грати з травмованою суперницею - це досить важко. У розіграші це тебе занадто розслабляє, але ти також і напружуєшся, оскільки знаєш, що зобов'язаний перемогти. Звичайно, перемога в двох сетах додає впевненості, але я знала, що у неї травма. Тому дуже святкувати цю перемогу не можу. Подивимося, що буде далі.

Знову потрапити в Мельбурн-парк на перше тренування - це були особливі почуття. Я подумала: "О, Боже, які хороші спогади". Без "wild card" мені потрібно знову пройти весь цей шлях, і я щаслива, що у мене є шанс. Я вже робила це раніше", - цитує Костюк БТУ.

Читайте також: Теніс: Марта Костюк вийшла до другого кола кваліфікації Australian Open

Нагадаємо, у першому колі кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії із призовим фондом 22 млн доларів Марта Костюк перемогла Яну Чепелову зі Словаччини з рахунком 6:3, 7:5. Наступною суперницею української тенісистки стане француженка Амандін Есс (WTA 241).

Фото: Arata Yamaoka

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-