На Луганщині готують Центр олімпійської та паралімпійської підготовки

На Луганщині готують Центр олімпійської та паралімпійської підготовки

Фото
Укрінформ
Луганщина модернізує єдину обласну фізкультурну базу «Олімп» у Центр олімпійської та паралімпійської підготовки спортсменів і осучаснення гімнастичної зали Центру.

Таку заяву зробив сьогодні в. о. голови Луганської обласної державної адміністраці Сергій Філь, повідомляє прес-служба ЛОДА.

«За кошти держбюджету на суму 4 млн гривень придбано та передано на Луганщину професійне гімнастичне обладнання. У найближчих планах – установка обладнання та створення відповідних умов для підготовки спортсменів. Упевнений, незабаром на базі модернізованого Центру «Олімп» тренуватимуться не тільки гімнасти області, а й члени національної збірної зі спортивної гімнастики», – цитує прес-служба Філя.

Читайте також: Фото стрибка Абраменка на Іграх-2018 увійшло до топ-100 кращих у журналі Time

Згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України «Про придбання спортивного обладнання та інвентаря довгострокового використання для забезпечення підготовки та участі національних збірних команд з видів спорту у міжнародних змаганнях» Луганська область отримала нове професійне обладнання та інвентар для спортивної гімнастики.

Серед іншого, це поміст для вільних вправ, бруси гімнастичні, столи для опорного стрибка, містки та доріжки, гімнастичні перекладини, спортивні коні, мати, акробатичні доріжки та інше.

Філь висловив подяку Міністерству молоді та спорту України за значну підтримку області.

фото: прес-служба ЛОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-