Циганков всерйоз зацікавив італійську

Циганков всерйоз зацікавив італійську "Рому"

Укрінформ
Італійський футбольний клуб "Рома" серйозно цікавиться півзахисником київського "Динамо" і збірної України Віктором Циганковим.

Українець в середу відвідав матч "Роми" проти "Сассуоло" (3:1) в рамках 18-го туру Серії А, а раніше зізнавався, що йому лестить інтерес італійського клубу. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Gianlucadimarzio.com.

"Римляни продовжують полювання на кращих молодих гравців на трансферному ринку, і 21-річний футболіст є однією з пріоритетних цілей. Спортивний директор клубу Мончі продовжує лінію на придбання молодих талантів після літніх підписань Джастіна Клюйверта, Брайана Крістанте, Анте Чорича і Ніколо Дзаньйоло", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Шальке" пропонував €20 млн за Циганкова минулої зими

Як повідомляв Укрінформ, провідна спортивна газета Іспанії Marca вважає гравця київського футбольного клубу "Динамо" Віктора Циганкова одним із кращих хавбеків Східної Європи. Видання назвало три європейські провідні футбольні клуби, які дуже пильно слідкують за успіхами 21-річного українського футболіста: "Баварія", "Тоттенхем" і" Ліверпуль". Головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич попросив керівництво клубу не продавати віце-капітана команди Віктора Циганкова цієї зими.

Минулоріч німецький футбольний клуб "Шальке 04" пропонував "Динамо" 20 млн євро за Віктора Циганкова.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-