Рафаель Надаль: У мене є час підготуватися до Australian Open на 100%

Рафаель Надаль: У мене є час підготуватися до Australian Open на 100%

Укрінформ
Друга "ракетка" світу іспанський тенісист Рафаель Надаль розповів про свою готовність до першого матчу з вересня, який відбудеться в рамках виставкового турніру в Абу-Дабі.

32-річний іспанець, зокрема, зазначив, що турнір в Абу-Дабі є одним із кроків, які наближають його до Відкритого чемпіонату Австралії.

"Я почав тренування на корті два тижні тому. Поки, звичайно, я працюю крок за кроком. Думаю, що у мене є час підготуватися до Відкритого чемпіонату Австралії на 100%. Буде здорово, що я зможу провести кілька матчів перед тим, як відправитися в Мельбурн. Минулого сезону друга половина року видалася важкою для мене через травми. Але так трапляється, це теж частина моєї тенісної кар'єри.

Важливо постаратися зберігати спокій, працювати в правильному напрямку. Знаю, що повернувшись на корт, все не буде складатися легко. Спочатку у тебе завжди все починає хворіти, чого в звичайній ситуації не трапляється. Але у мене є досвід, як з справлятися з цим, як бути готовим до тренувань, щоб в матчах у мене не виникало великих питань. Просто потрібно залишатися позитивним, а далі вже вийде дійти до правильного стану", - цитує Надаля БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, в Абу-Дабі (Об'єднані Арабські Емірати) 27 грудня стартує одинадцятий розіграш показових тенісних змагань Mubadala World Tennis Championship. На турнірі зіграють лідери чоловічого світового рейтингу серб Новак Джокович і іспанець Рафаель Надаль, а також американки Серена і Вінус Вільямс з США. Через травми Надаль не виходив на корти туру з Відкритого чемпіонату США.

Читайте також: Джокович очолив рейтинг кращих спортсменів року за версією європейських ЗМІ

На виставковому турнірі в Абу-Дабі суперником Рафаеля Надаля стане переможець зустрічі Кевін Андерсон - Хен Чон. 

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-