Малиновський пропустив матч проти команди Яремчука через дискваліфікацію

Малиновський пропустив матч проти команди Яремчука через дискваліфікацію

Укрінформ
Український півзахисник бельгійського футбольного клубу "Генк" Руслан Малиновський через дискваліфікацію пропустив матч проти "Гента", за який виступають гравці збірної України Роман Яремчук та Ігор Пластун.

Руслан Малиновський через перебір жовтих карток не вийшов на поле в матчі останнього в 2018 році туру чемпіонату Бельгії "Генк" – "Гент" (3:1). Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

"У матчі останнього у 2018 році туру чемпіонату Бельгії могла відбутися справжня дуель футболістів збірної України. "Генк" Руслана Малиновського приймав "Гент" Романа Яремчука та Ігоря Пластуна. Та дискваліфікація півзахисника господарів поля (перебір жовтих карток) усе зіпсувала", - йдеться в повідомленні.

Яремчук у цьому поєдинку вийшов у стартовому складі своєї команди й уже на 6-й хвилині відзначився результативною передачею. Ігор Пластун з'явився на полі на 59-й хвилині.

Читайте також: Малиновський - про свій трансфер: Взимку "Генк" не збирається нікого відпускати

Усього в сезоні-2018/19 Роман Яремчук провів у складі "Гента" 26 матчів, в яких забив 8 м’ячів та зробив 2 результативні передачі.

На зимові канікули "Генк" пішов на лідерській позиції в чемпіонаті країни, а "Гент" посідає 7 місце. 18 січня "Генк" на виїзді зіграє проти "Сент-Трюйдена" Романа Безуса, а "Гент" 20 січня прийматиме "Андерлехт" Євгена Макаренка.

Фото: kaagent.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-