Дарину Білодід нагородили премією WWFC AWARDS 2018

Дарину Білодід нагородили премією WWFC AWARDS 2018

Фото
Укрінформ
Відбулася перша церемонія нагородження спортсменів WWFC AWARDS 2018.

Відбулася перша церемонія нагородження спортсменів WWFC AWARDS 2018. Захід відвідало безліч відомих спортсменів, представників шоу-бізнесу і просто любителів змішаних бойових мистецтв (ММА). Про це повідомляє Укрінформ.

Головною подією вечора стало вручення премій кращим бійцям ліги WWFC. Володарів призів визначали за підсумками голосування фанатів ММА. Нагороди отримали переможці багатьох номінацій.

Володаркою статуетки WWFC AWARDS 2018 стала Олена Рассохіна, яка перемогла в номінації «Кращий сабмішен року».

Перемогу в номінації «Прорив року» здобув чинний чемпіон WWFC в найлегшій вазі Теймур Рагімов. А улюблена глядацька номінація «Нокаут року» пішла в актив Кирилу Горобцю.

Переможцем голосування в номінації «Бій року» стало вперте 25-хвилинне протистояння українського чемпіона світу WWFC в середній вазі Сергія Гузєва і досвідченого бразильця Вагнера Сілви на турнірі WWFC 11.

Читайте також: У Києві Роман Долідзе захистив чемпіонський титул WWFC

Історично головна нагорода «Кращому бійцеві року» дісталася грузинському одеситу Роману Долідзе. Нарешті, за «Призом глядацьких симпатій» на сцену піднялася колишня чемпіонка WWFC в мінімальній вазі Світлана Гоцик.

Ексклюзивний партнер заходу ТМ Parimatch відзначив видатні досягнення молодої української дзюдоїстки Дарини Білодід і нагородив її спеціальною номінацією «Рекорд року». 17-річна Дарина Білодід стала наймолодшою ​​чемпіонкою світу з дзюдо в історії. Крім цього, в 2018 році спортсменка виграла юніорський чемпіонат світу і здобула перемогу на Кубку Європи, турнірах серії Grand Prix і серії Grand Slam. Це дозволило Дарині Білодід очолити список найсильніших дзюдоисток світу у ваговій категорії до 48 кілограм за версією Міжнародної федерації дзюдо.

«Досягнення Дарини дійсно феноменальне. Красномовний факт: кілька днів тому Міжнародна федерація дзюдо оновила рейтинг кращих спортсменок: саме Дарина Білодід зайняла в ньому вищий щабель. Це вже не про майбутнє українського спорту, це про славне сьогодення. Торгова марка Parimatch вітає Дарину Білодід з цим досягненням!»- поділився своїми емоціями Вадим Місюра.

Фото: ТМ Parimatch

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-