Міллеру не цікавий бій проти Усика - українець замалий для суперважкого дивізіону

Міллеру не цікавий бій проти Усика - українець замалий для суперважкого дивізіону

Укрінформ
30-річний американський боксер суперважкого дивізіону Джаррелл Міллер заявив, що йому не цікавий бій проти абсолютного чемпіона світу в крузервейті українця Олександра Усика.

Джаррелл Міллер, зокрема, зазначив, що Усику буде складно змагатися з нинішніми більш ніж двометровими гігантами, які володіють чемпіонськими поясами, значними габаритами і потужним ударом.

"Мені не цікавий бій проти Усика. Його перехід в суперважку вагу займе певний час. Він занадто малий і на цьому крапка. Не думаю, що в цій вазі його просто знищать, але у нього немає належних габаритів. Ось той же Холіфілд перейшов в суперважку вагу, але зробив він це в той час, коли міг набрати масу. Набір Усиком потрібної кількості якісної маси займе час. Подивимося. У боксі можливо все", - цитує Міллера klitschko-brothers.com.

Читайте також: Поєдинок Усика в суперважкій вазі може відбутися в квітні – Едді Хірн

Раніше промоутер абсолютного чемпіона світу в крузервейті українського боксера Олександра Усика повідомив, що його підопічний може провести бій у квітні вже у суперважкій вазі, а кращим суперником для нього міг би стати 34-річний американський боксер Андре Ворд.

Фото: fightnews.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-