Формула-1: Red Bull може залишити змагання після 2020 року

Формула-1: Red Bull може залишити змагання після 2020 року

Укрінформ
Австрійська автогоночна команда Red Bull, що бере участь в чемпіонаті "Формули-1", може залишити змагання після 2020 року через невизначеність із новим регламентом.

У Red Bull розглядають варіант із переходом в інші гоночні серії. Про це повідомив радник Red Bull з автоспорту Хельмут Марко.

"Угода діє до 2020 року. До того часу, поки не буде встановлений регламент на двигуни і не підпишеться Договір згоди, ні Red Bull, ні Honda не прийматимуть рішень. Ми не збираємося знову потрапляти в залежність, як це було в минулому, коли ми просили, а обіцянки не виконувалися. Піти - це варіант. Або зробити щось ще, в інших гоночних серіях. Для WEC у нас є гіперкар "Валькірія", - цитує Марко XSPORT.

WEC - це чемпіонат світу з автогонок на витривалість. Клас гіперкарів в цій гоночній серії буде введений у вересні 2020 року, коли він замінить нинішню категорію LMP1.

Читайте також: Формула-1: В’єтнам претендує на проведення нового етапу 2020 року

Як повідомляв Укрінформ, із 2020 року в календар "Формули-1" в якості нового етапу може бути доданий В'єтнам. 1 листопада Народний комітет Ханоя оголосив, що готуватиметься до приїзду "Формули-1". За припущенням, перші перегони у В'єтнамі можуть відбутися у квітні 2020 року.

Фото: Red Bull

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-