Євген Шахов не задоволений ігровою практикою в грецькому клубі ПАОК

Євген Шахов не задоволений ігровою практикою в грецькому клубі ПАОК

Укрінформ
Український півзахисник грецького футбольного клубу ПАОК Євген Шахов не задоволений своєю ігровою практикою в клубі.

Євген Шахов в коментарі zbirna.com, зокрема, зазначив, що незважаючи на недостатню ігрову практику в клубі, він у повну силу викладається на тренуваннях і готується до виступів команди в Салоніках.

"Зараз я перебуваю на відпочинку в ОАЕ. У Греції взимку відпустки, як такої, немає - 30 грудня в нас уже тренування. Так що заїхав на пару днів до України і вирішив тиждень провести на море. Новий рік зустрічатимемо в Салоніках, адже 7 січня у нас вже гра. Сподіваюся, на той час остаточно вирішаться всі проблеми, пов'язані зі страйком грецьких арбітрів, і чемпіонат відновиться вчасно.

Звичайно, мене не влаштовує той час, який я отримую в нинішньому сезоні - хочеться грати частіше. Я не задоволений. Втім, незважаючи на те, що мій контракт з клубом закінчується вже влітку, я цілком і повністю зосереджений на виступах в Салоніках. Як би не склалася ситуація, віддаватимуся до останнього дня на тренуваннях і в матчах. Події можуть розвиватися по-різному - у футболі багато що змінюється буквально в одну мить. Тому я не хочу загадувати. Тим більше, що є багато нюансів", - сказав Шахов.

Читайте також: Футбол: арбітри в Греції відмовляються працювати на матчах після побиття Дзілоса

Зазначио, що Євген Шахов у нинішньому сезоні зіграв у складі свого грецького клубу лише 36% від максимально можливого часу.

Фото: paokfc.gr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-