Беринчик: У Крістобаля розмах рук більший, він триматиме мене на дистанції

Беринчик: У Крістобаля розмах рук більший, він триматиме мене на дистанції

Відео
Укрінформ
Український чемпіон WBO Oriental у легкій вазі Денис Беринчик поділився очікуваннями від сьогоднішнього захисту титулу проти філіппінця Росекі Крістобаля.

Денис Беринчик, зокрема, зазначив, що Кристобаль більший за нього і з більшим розмахом рук, але він боксуватиме в звичному для себе стилі – атака, пресинг і перший номер.

"Боксуватиму в своєму стилі, буде постійна атака, пресинг і перший номер. Я завжди хочу здобути перемогу видовищно, нокаутом, з нокдауном. Але це бокс, може трапитися всяке. Подивимось як вийде. Мій суперник шульга, він набагато вищий за мене, відповідно і розмах рук більший. Думаю, він триматиме мене на дистанції, не підпускатиме до себе. Я дивився, він завжди бив бічні удари, коли перед ним людина залишається.

Крістобаль - хлопець не з боязкого десятка, він так само бажатиме перемогти і не даватиме бити себе в одну хвіртку", - цитує Беринчика tribuna.com

Читайте також: Бокс: сьогодні Беринчик захищатиме свій титул у поєдинку з Крістобалєм

Відео коментаря Беринчика:

Як повідомляв Укрінформ, 22 грудня на льодовій арені ТРЦ "Термінал" у Броварах відбудеться боксерський турнір K2 Promotions Ukraine, який розпочнеться о 18.00. Головний поєдинок цього вечора боксу Беринчик – Крістобаль за титул Інтернаціонального чемпіона WBO орієнтовно розпочнеться о 22.30.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-