Ястремська: Хочу потрапити до топ-20 і показати себе на турнірах Grand Slam

Ястремська: Хочу потрапити до топ-20 і показати себе на турнірах Grand Slam

Укрінформ
Українська тенісистка Даяна Ястремська прокоментувала підсумки року, що минає, й розповіла про свої цілі на сезон-2019.

Змагання 18-річна одеситка розпочне вже наступного тижня - на турнірі WTA Premier Brisbane International у Брісбені, повідомляє Тенісний портал України. 

"Минулого сезону поставила мету - увійти до топ-50 рейтингу. І хоча це завдання не виконала, роком я дуже задоволена. Особливо пишаюся тим, як вдалося показати себе наприкінці сезону. На турнірі у Гонконгу найскладнішим для мене був матч першого кола. Ну й, звичайно, фінал. Адже я розуміла, що можу виграти свій перший титул WTA. Вважаю, що минулого сезону я трохи поліпшила кожен з аспектів своєї гри. Потрапляння до першої сотні рейтингу важливо й тим, що мені стало зручніше складати графік, я отримала можливість зіграти на кращих турнірах світу. Наступний рік обіцяє бути цікавим. Практично всі юніори мого покоління вже проявили себе у професіональному турі. Прагнутиму увійти до топ-20 світового рейтингу і показати себе на турнірах Grand Slam", - заявила Ястремська.

Читайте також: Теніс: на турнірі WTA у Брісбені зіграють п'ятеро українок

Нагадаємо, що Даяна завершила сезон у топ-60 світового рейтингу. Ястремська стала наймолодшою ​​українкою в історії країни, якій підкорився титул WTA. Коли Даяна виграла турнір у Гонконзі, вона була на 5 місяців молодшою, ніж Еліна Світоліна, коли та здобула свій перший титул WTA International у Баку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-