Івано-Франківськ запроваджує стипендії кращим спортсменам міста

Івано-Франківськ запроваджує стипендії кращим спортсменам міста

Укрінформ
В Івано-Франківську з нового року міськрада запроваджує стипендії для кращих спортсменів міста.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко під час церемонії нагородження кращих спортсменів року.

«Наступного року ми вперше запроваджуємо стипендії для 20-ти спортсменів олімпійських видів спорту та 10-ти не олімпійських. Також, будемо продовжувати номінацію «Кращий спортсмен місяця» і маємо надію, що все це буде добрим стимулом, аби спортсмени різних видів спорту залишались в нашому місті, зростали і досягали кращих результатів», - повідомив Матешко.

За його словами, стипендії кращих спортсменів за підсумками 2018 року становитимуть від 250 до 1300 грн. Якщо це призери олімпійських змагань, або світових першостей, зазначив Матешко, то стипендія може сягнути і кілька тисяч гривень. Для цього в бюджеті-2019 Івано-франківські депутати передбачили близько 100 тис. грн.

Читайте також: НОК збільшив кількість стипендій для підготовки провідних атлетів до Токіо-2020

Спортсмени Івано-Франківська цього року здобули понад 100 медалей на всеукраїнських змаганнях та 23 медалі - на європейських та світових першостях з різних видів спорту. 

Фото: vezha.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-