Президент

Президент "Олександрії" схвалив покупку 3-4 футболістів високої кваліфікації

Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран розповів про потенційні кадрові рішення в зимове міжсезоння.

Володимир Шаран в інтерв’ю sport-express.ua, зокрема, зазначив, що обговорював із президентом клубу можливий продаж одного з гравців, а також придбання декількох футболістів високої кваліфікації. 

"Якраз напередодні я зустрічався з Сергієм Анатолійовичем Кузьменко - ми обговорювали можливий продаж одного з наших гравців. Варто зазначити, що він не горить бажанням розлучатися з провідними виконавцями, оскільки нашим пріоритетом є єврокубки. Президент так і сказав: "Моя мета - не продавати футболістів, а прагнути до досягнення результатів". Мені, як тренеру, ця позиція до душі. Особливо якщо врахувати, що для "Олександрії" це важливий гравець, і я хотів би залишити його в команді хоча б до кінця сезону. Сподіваюсь, так і буде.

Крім того, обговорювалося питання і кадрових придбань. Я сказав президенту, що для посилення команди нам будуть потрібні три-чотири футболісти високої кваліфікації, на придбання яких потрібні певні кошти. Він дав добро. Тепер все залежить від продуктивності селекції і агентів, з якими працюємо.

Ми не запрошуватимемо футболістів на перегляд під час зборів, а маємо намір взяти сильних виконавців, здатних допомогти "Олександрії". В першу чергу, хотілося б підсилити лінію оборони", - сказав Шаран.

Читайте також: "Олександрія" програла "Львову" в останньому матчі футбольної Прем'єр-ліги 2018 року

Як повідомляв Укрінформ, футболісти "Олександрії" напередодні зимової перерви не втримали другу сходинку у турнірній таблиці чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. У заключному матчі останнього у 2018 році 18-го туру "Олександрія" на домашньому КСК "Ніка" поступилася ФК "Львів" із результатом 1:2. Таким чином, у турнірній таблиці "Олександрія" відстає на 9 очок від лідируючого "Шахтаря" і на 2 очки – від "Динамо".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-