Малиновський - про свій трансфер: Взимку

Малиновський - про свій трансфер: Взимку "Генк" не збирається нікого відпускати

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу і бельгійського "Генка" Руслан Малиновський прокоментував свій можливий перехід до одного з клубів італійської Серії А.

Руслан Малиновський в інтерв’ю zbirna.com, зокрема, зазначив, що взимку "Генк" не збирається нікого відпускати, а також розповів про пошкодження голеностопу, яке він отримав у матчі з "Остенде".  

"Збираюся на тренування, хоча найближчими днями працюватиму в режимі відновлення. У матчі з "Остенде" пошкодив голеностоп. Бив по воротах на останніх хвилинах, захисник мене підштовхнув, і нога в'їхала в газон. Начебто нічого серйозного, але потрібна пауза. Подивимося, може, в неділю і вийду на поле, але сьогодні, в кубковому поєдинку, точно не зіграю.

У нинішньому сезоні все цікаво, ми виступаємо в трьох турнірах, граємо в хороший футбол. В 1/16 фіналу Ліги Європи зустрінемося з чеською "Славією". Жеребом всі залишилися задоволені. "Шахтар"? Зізнаюся, я не хотів, щоб нам випали "гірники" саме зараз, а ось на наступних, вирішальних стадіях - із задоволенням.

Розумію, що українських вболівальників нині цікавить все те, що пишуть з приводу мого можливого переходу з "Генка". Я читав, що згадуються "Мілан", "Рома", але нічого конкретного сказати не можу. Лише повторю слова Сергія Серебреннікова, який сказав, що взимку "Генк" не збирається нікого відпускати. Ми зараз лідируємо в чемпіонаті, і в клубу дуже амбітні плани…", - сказав Малиновський.

Читайте також: Малиновський забив вже 8-й м’яч за «Генк» в чемпіонаті Бельгії

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня команда українця обіграла "Остенде" (2:0) в матчі 19-го туру чемпіонату Бельгії і лідирує в турнірній таблиці. Руслан Малиновський відзначився у цьому матчі забитим м’ячем.

Фото: krcgenk.be

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-