Непереможений мексиканський боксер Хільберто Рамірес хоче битися з Гвоздиком

Непереможений мексиканський боксер Хільберто Рамірес хоче битися з Гвоздиком

Укрінформ
Чемпіон WBO у другій середній вазі 27-річний мексиканський боксер Хільберто Рамірес готовий піднятися у напівважку вагу для поєдинку з чемпіоном WBC українцем Олександром Гвоздиком.

За словами Раміреса, бій з українцем буде легко організувати, якщо найближчим часом Рамірес не отримає об'єднавчий бій з володарем титулу WBA в цій вазі Каллумом Смітом.

"Я хочу завоювати чемпіонський титул в напівважкій вазі. Хочу увійти до рейтингу кращих незалежно від ваги, це моя наступна мета. Я б із задоволенням найближчим часом зустрівся з Гвоздиком. Цей бій легко організувати. Ми працюємо з одним промоутером - Бобом Арумом - тут не має бути проблем. Я хочу зустрітися з Каллумом Смітом в об'єднавчому бою, тому що вважаю нас двох найсильнішими в цій вазі і хочу довести, що я справжній чемпіон другої середньої ваги, але я не хочу чекати надто довго. Я чемпіон, я хочу хороших боїв", - цитує Раміреса Klitschko-brothers.com.

Читайте також: Боксер Стівенсон вийшов із коми, але частково паралізований - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, 1 грудня український боксер Олександр Гвоздик нокаутував канадця Адоніса Стівенсона в 11-му раунді і став чемпіоном світу за версією WBC в напівважкій вазі. Одразу після бою 41-річного канадського боксера госпіталізували з підозрою на струс мозку.

На фото: О, Гвоздик

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-