В Олімпійському домі обговорили розвиток керлінгу в Україні

В Олімпійському домі обговорили розвиток керлінгу в Україні

Укрінформ
У вівторок, 18 грудня, у столичному Олімпійському домі керманич НОК Сергій Бубки зустрівся з президентом Федерації керлінгу України Олексієм Перевезенцевим.

Під час зустрічі, в якій також взяла участь президент Олімпійської академії України Марія Булатова, йшлося про перспективи керлінгу в нашій країни, повідомили Укрінформу у прес-службі комітету.

Сергій Бубка зазначив важливість стратегічного розвитку зимових видів спорту в Україні і подякував Олексію Перевезенцеву за вагомі кроки у цьому напрямку.

Марія Булатова підкреслила, що Україна має добре налагоджені стосунки із Всесвітньою федерацією керлінгу (WCF), зокрема, з її очільницею Кейт Кейтнесс. У WCF готові надати нашій державі всебічну підтримку в розвитку керлінгу - фінансову допомогу для розбудови інфраструктури, придбання обладнання, кадрове забезпечення у підготовці тренерів та суддів тощо.

Читайте також: НОК України забезпечив свої регіональні відділення сучасною технікою

Учасники зустрічі висловили сподівання, що спільні зусилля допоможуть підняти рівень керлінгу в Україні, сприятимуть залученню молоді до занять цим олімпійським видом спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-