Бутко: У відборі футбольного Євро Португалія є фаворитом нашої групи лише на папері

Бутко: У відборі футбольного Євро Португалія є фаворитом нашої групи лише на папері

Укрінформ
Футбольний захисник донецького "Шахтаря" та збірної України Богдан Бутко поділився думками з приводу відбіркової кампанії Євро-2020, яка розпочнеться навесні наступного року.

На думку футболіста, українська збірна здатна боротися за перемогу з усіма суперниками, в тому числі з чемпіонами континенту - португальцями, повідомляє прес-служба ФФУ. 

"Група в нас вийшла цікава. На перший погляд, аутсайдерами є команди Литви та Люксембургу, але, впевнений, із цими збірними буде непросто. Я вже не кажу про Сербію та Португалію. Потрібно ретельно готуватися до цих поєдинків, тоді ми зможемо розраховувати на позитивний результат. Португалія — ​​фаворит? На папері - так. Однак у грі збірна України спробує довести зворотне. Вважаю, зараз команда показує непоганий футбол. Та щоб конкурувати зі збірною Португалії, не можна втрачати очки в інших матчах. Збірна Сербії - хороша команда з відмінними виконавцями, які виступають в Європі. Однак у нас є недавній досвід перемоги над цим суперником. Упевнений, що боротьба в нашій групі буде інтригуючою", - заявив Бутко.

Читайте також: Футбол: Очігава може перейти з "Динамо" у "Дніпро-1"

Нагадаємо,у відборі до Євро-2020 збірна України потрапила до групи В. Суперниками команди Андрія Шевченко будуть збірні Португалії, Сербії, Литви та Люксембургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-