"Олімпік" подасть повторну апеляцію на дискваліфікацію команд U-19 і U-21

Укрінформ
Донецький футбольний клуб "Олімпік" має намір звернутися до апеляційного комітету ФФУ з проханням повторно розглянути справу про дискваліфікацію команд U-19 і U-21 за договірні матчі.

Про це повідомив генеральний директор донецького клубу Олексій Антонов в ефірі телеканалу "Футбол 1".

"Клуб мають представляти три команди: головна і дві молодіжні. Санкції накладуть на дві молодіжні, а що буде з першою командою - незрозуміло. Ми зробили запит в атестаційний комітет, але отримали розмиту відповідь про те, що поки рішення не прийнято", - цитує Антонова Sport Arena.

Також функціонер розповів, що "Олімпік" сподівається заручитися підтримкою клубів Прем'єр-ліги і передати колективне звернення в апеляційний комітет про повторний перегляд справи.

Як повідомляв Укрінформ, донецький футбольний клуб "Олімпік" може позбутися атестату УПЛ через відсторонення своїх команд U-21 і U-19. КДК ФФУ зняв дані команди зі змагань на старті сезону-2018/19 через підозри їх участі в договірних матчах, після чого клуб подав апеляцію, яка була розглянута 8 листопада.

Читайте також: Футбол: "Олімпік" без команд U-21 і U-19 не зможе грати в УПЛ

За її підсумками було не тільки залишено в силі попереднє рішення, а й додатково довічну дискваліфікацію отримали шість футболістів із системи "Олімпіка", які брали участь в цих матчах.

Фото: olimpik.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-