Ротань: Кар’єра гравця залишилася в книзі, зараз розпочинається тренерський етап

Ротань: Кар’єра гравця залишилася в книзі, зараз розпочинається тренерський етап

Укрінформ
Один із рекордсменів у виступах за збірну України з футболу (100 матчів) Руслан Ротань розповів про свій новий життєвий етап.

Руслан Ротань, зокрема, зазначив, що його кар’єра гравця залишилася у книзі "Руслан Ротань. #29", презентація якої відбулася днями, і зараз розпочинається новий етап – тренерський.

"Так, моя кар'єра гравця залишилася в книзі, а зараз розпочався новий життєвий етап. Кар'єру я закінчив фактично в Києві, в "Динамо". Тому, незважаючи на те, що я мало грав і, може, не допоміг команді так, як хотілося, дякую вболівальникам "Динамо" за теплу підтримку.

Тренувати збірну України? Колись таке може бути. Найголовніше - я мрію стати хорошим тренером. Я лише на початку цього шляху. Попереду багато роботи, багато чому ще належить навчитися. У моїй кар'єрі футболіста були авторитетні фахівці, мені є на кого рівнятися. Я намагатимуся стати успішним спеціалістом і досягати хороших результатів.

Вважаю, у збірної України зараз правильний вектор розвитку, а Андрій Шевченко якісно готує команду, яка досягає результату. Приємно дивитися на гру збірної, є малюнок. Отже, все робиться правильно. Вже скоро команда стартує у відбірковому турнірі Євро-2020. Упевнений, у неї гарні шанси на вирішення своїх завдань", - цитує Ротаня прес-служба Федерації футболу України.

Читайте також: Екс-футболіст "Дніпра" Руслан Ротань представив свою автобіографічну книгу

Як повідомляв Укрінформ, днями асистент головного тренера донецького "Олімпіка" Руслан Ротань представив свою автобіографічну книгу. Презентація книги "Руслан Ротань: # 29" відбулася 12 грудня в будівлі Дніпропетровської обласної адміністрації. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-