Сергій Ковалець: Досвід виступів у Лізі Європи скоро допоможе і

Сергій Ковалець: Досвід виступів у Лізі Європи скоро допоможе і "Динамо", і "Ворсклі"

Укрінформ
Екс-півзахисник київського "Динамо" та збірної України Сергій Ковалець підвів пыдсумок виступів українських команд у груповому раунді футбольної Ліги Європи.

Він, зокрема, зазначив, що динамівці закономірно виграли групу, а от "Ворсклі" неймовірно складно було потрапити до плей-офф, повідомляє Zbirna.com

"Закриття офіційного року "Динамо" не вдалося, - сказав Ковалець. - Як би це банально не звучало, але господарі не змогли належним чином налаштуватися на матч проти "Яблонця". У "біло-синіх", особливо у першому таймі, не виходив швидкий перехід з оборони в атаку. Молоді ще дуже багато треба працювати, аби в таких матчах вміти досягати результату. Які перспективи киян у Лізі Європи? Важко сказати. Молодь поки що росте, а суперники в 1/16 фіналу можуть попастися дуже серйозні. Хочеться вірити, що участь в цьому турнірі допоможе команді Олександра Хацкевича швидше рухатися вперед... Не менший досвід отримала й "Ворскла", зустрічаючись з такими європейськими монстрами, як англійський "Арсенал" та португальський "Спортинг". Важливо правильно зробити роботу над помилками. Видно неозброєним оком, що полтавчанам потрібно підсилюватися якісними футболістами. Одного лише старання замало, щоб претендувати на щось більше, ніж третє місце у групі".

Читайте також: "Динамо" може отримати за трансфер Циганкова €20 млн

Нагадаємо, "Динамо" виграла групу К Ліги Європи і вийшло до плей-офф турніру, а "Ворскла" була третьою у квартеті Е.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-