Мартин Зібарт: Ягупова – найпотужніша баскетболістка в українській збірній

Мартин Зібарт: Ягупова – найпотужніша баскетболістка в українській збірній

Укрінформ
Тренер збірної Латвії з баскетболу Мартин Зібарт прокоментував підсумки жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи-2019, за яким його команда потрапила до однієї групи з українками.

Мартин Зібарт, зокрема, зазначив, що його команді важко було протистояти збірній України в контрольних поєдинках, та особливо відмітив гру капітана команди Аліни Ягупової.

"Збірна Іспанії не потребує зайвих коментарів. Це чемпіони та одна з найсильніших команд у світі. Збірна Британії виграла відбіркову групу в боротьбі із сильними суперниками. Це – серйозний опонент. З Україною нам дуже непросто було в контрольних поєдинках, а вони грали далеко не найсильнішим складом. Аліна Ягупова, яка допомогла своїй турецькій команді виграти всі матчі в групі Єврокубка, найпотужніша в українській збірній", - цитує Зібарта прес-служба Федерації баскетболу України. 

Напередодні ФІБА провела жеребкування фінального турніру чемпіонату Європи 2019 року серед жіночих національних збірних. Баскетбольна команда України потрапила до групи A, де гратиме проти Латвії, Великої Британії та Іспанії. Чемпіонат Європи- 2019 пройде в Сербії та Латвії з 27 червня по 7 липня.

Читайте також: Баскетбол: Ягупова була кращою у складі "Чукурови" в єврокубковому матчі

Якповідомляв Укрінформ, капітан жіночої збірної України з баскетболу Аліна Ягупова стала кращою в єврокубковому матчі своєї турецької "Чукурови" проти шведського "А3 Баскет". У заключному матчі групового етапу жіночого Єврокубка турецький баскетбольний клуб "Чукурова" переміг шведський "А3 Баскет" із рахунком 84:58, а Ягупова набрала у ньому 22 очки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-